Dieta dla włosów
(...) Dieta na wzmocnienie włosów powinna być bogata ponadto w zarodki pszenne, soje, płatki owsiane i otręby pszenne. (...) Można go odnaleźć w małżach, ostrygach, zarodkach pszenicy, fasoli, wątróbce drobiowej i wieprzowej, (...)
(...) Dieta na wzmocnienie włosów powinna być bogata ponadto w zarodki pszenne, soje, płatki owsiane i otręby pszenne. (...) Można go odnaleźć w małżach, ostrygach, zarodkach pszenicy, fasoli, wątróbce drobiowej i wieprzowej, (...)
(...) Aby temu zapobiec, należy wzbogacić swoje menu o fasolę oraz małże, ostrygi, zarodki pszenicy, wątróbkę (drobiową i wieprzową) i migdały. (...)
(...) Naturalne emolienty Zarodki pszenne są źródłem witamin A, D i E, które są antyoksydantami dobrze wpływającymi na stan skóry. (...)
Oznaki starzenia należy zwalczać już w zarodku. (...)
(...) Dzięki lampie można pozbyć się bakterii (zabija ok. 99,7 proc. bakterii) oraz zarodków grzybów (sterylizator zabija ok. 650 rodzajów grzybów). (...)
(...) Głównym celem tej formuły jest głęboka stymulacja na poziomie komórkowym i zahamowanie rozpoczynających się objawów starzenia już w zarodku. (...)