Dieta dla włosów
Dieta na wzmocnienie włosów powinna być bogata ponadto w zarodki pszenne, soje, płatki owsiane i otręby pszenne. (...) Można go odnaleźć w małżach, ostrygach, zarodkach pszenicy, fasoli, wątróbce drobiowej i wieprzowej,...
Dieta na wzmocnienie włosów powinna być bogata ponadto w zarodki pszenne, soje, płatki owsiane i otręby pszenne. (...) Można go odnaleźć w małżach, ostrygach, zarodkach pszenicy, fasoli, wątróbce drobiowej i wieprzowej,...
Aby temu zapobiec, należy wzbogacić swoje menu o fasolę oraz małże, ostrygi, zarodki pszenicy, wątróbkę (drobiową i wieprzową) i migdały.
Naturalne emolienty Zarodki pszenne są źródłem witamin A, D i E, które są antyoksydantami dobrze wpływającymi na stan skóry.
Oznaki starzenia należy zwalczać już w zarodku.
Dzięki lampie można pozbyć się bakterii (zabija ok. 99,7 proc. bakterii) oraz zarodków grzybów (sterylizator zabija ok. 650 rodzajów grzybów).
Głównym celem tej formuły jest głęboka stymulacja na poziomie komórkowym i zahamowanie rozpoczynających się objawów starzenia już w zarodku.