Jedzenie może zwiększać ryzyko alergii! Zobacz, na co uważać
Dietetyk kliniczny Iwona Wierzbicka mówi o tym, jakie produkty spożywcze mogą wywoływać alergie. Ryzykowne mogą być: jaja, kolorowe barwniki spożywcze i produkty paczkowane zawierające glutaminian sodu wywołujący reakcje alergiczne. Oprócz tego warzywa takie, jak bakłażany, papryka, pomidory czy ziemniaki przyczyniają się do rozszczelnienia jelita, co może wywołać róznego rodzaju alergie.
Proszę koniecznie udać się do lekarza pierwszego kontaktu. po badaniu będzie można określić odpowiednie dalsze postępowanie.
zgadzam się z Doktorem.
Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:
- Swędzenie miejsca poniżej pępka – odpowiada Lek. Tomasz Budlewski
- Białe krostki w obrębie sromu a kiła – odpowiada Lek. Krzysztof Szmyt
- Swędzące krostki na rękach, nogach i brzuchu – odpowiada Aleksander Ropielewski
- Problem z czerwonymi krostkami na przedramieniu – odpowiada Lek. Katarzyna Szymczak
- Skurcze brzucha na kilka sekund – odpowiada Lek. Tomasz Budlewski
- Czerwone krostki na penisie i swędzenie skóry – odpowiada Lek. Tomasz Budlewski
- Krostki i bąbelki na skórze szyi po świerzbie – odpowiada Lek. Tomasz Budlewski
- Czerwone krostki na stopach – odpowiada Lek. Tomasz Budlewski
- Krostki pod językiem – odpowiada Lek. Aleksandra Witkowska
- Dół pleców pokryty wędzącymi krostkami – odpowiada Lek. Tomasz Budlewski
artykuły
Symptomy, które wskazują, że biegunka jest poważniejsza niż myślisz
Biegunka Biegunka to gwałtowna reakcja ze strony u
Sekszabawy
Zabawy seksualne pozwalają urozmaicić życie erotyc
Lekarka wytoczyła proces TVP. Ziemowit Kossakowski przeprosił Katarzynę Pikulską za oszczerstwa
Przed warszawskim Sądem Okręgowym rozpoczął się pr