Mity na temat grzybów trujących
Nie jest to dobre źródło witamin, natomiast skorupki jajka są bogate w wapń.
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie
Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:
- Czy zjedzenie jednego kurzego żółtka jajka kurzego obniży ryzyko chorób krążenia? – odpowiada Lek. Łukasz Wroński
- Ile może jeść jajek dziennie osoba 20-30-letnia? – odpowiada Lek. Jerzy Więznowski
- Spożywanie surowych jaj a mięśnie – odpowiada Mgr inż. Ilona Olejnik
- Możliwość przedawkowania witaminy A – odpowiada Mgr Paulina Szczechowicz
- Czy ta suplementacja będzie dla mnie odpowiednia? – odpowiada Lek. Aleksandra Witkowska
- Braki witaminy C – odpowiada Mgr Patrycja Sankowska
- Co to są sztuczne witaminy? Czy są skuteczne? – odpowiada Lek. Katarzyna Janota
- Czy mogę spożywać skorupki jajka? – odpowiada Redakcja abcZdrowie
- Czy suplement z witaminą D można popijać kawą zbożową z mlekiem? – odpowiada Mgr inż. Ewa Myszka-Nowakowska
- Czy można brać jednocześnie tran i witaminy? – odpowiada Lek. Katarzyna Janota
artykuły
Minerały w jedzeniu - jakie produkty są bogate w minerały?
Minerały w jedzeniu są niezbędne do prawidłowego f
Czy istnieje różnica między jajkami białymi i brązowymi?
Jajka są zdrowe i co do tego nikt już raczej nie m
Nie taki cholesterol straszny, jak go malują
Cholesterol kojarzy nam się z czymś złym - wciąż s